Colorado Avalanche oli NHL:ssä mukana perjantaiyönä erikoisessa vuoristoradassa. Joukkue nimittäin oli Los Angeles Kingsiä vastaan toisella erätauolla kahden maalin karkumatkalla toisen erän neljän osuman ansiosta, mutta lopulta se suli voittomaalikisan päätteeksi tappioon maalein 4-5.

Colorado suomalaistähti Mikko Rantanen syötti toisen erän maaleista pari. Kaikkien neljän maalin syntyminen otti aikaa vain reilut 14 minuuttia.

Päätöserässä Kings tuli kuitenkin rinnalle ja voittomaalikisassa ohi. Coloradolle tappio oli toinen peräkkäin.

– En tuomitsisi meidän pelin alkua, mutta en myöskään kehuisi sitä. En pitänyt ensimmäisestä enkä viimeisestä (Kingsin) maalista. Kolmas erä oli hyvä, mutta vastustajan nuo pari maalia olivat liian helppoja, Avs-luotsi Jared Bednar puhisi NHL:n nettisivuilla.

Joukkueen kokoonpanosta puuttuivat esimerkiksi hyökkääjät Gabriel Langeskog, Nathan MacKinnon ja Valeri Nitshushkin, maalivahti Pavel Francouz ja lukuisia muita nimiä.

Colorado on omassa divisioonassaan neljäntenä ja Kings omassa vastaavasti jopa kakkosena.

Erik Karlsson taas pisteille: Vastaavaa tehoilua nähty viimeksi 15 vuotta sitten – ja vain kolmesti!