Ruotsin kakkostasolla Allsvenskanissa Djurgårdens IF:n joukkueessa pelaava ruotsalaispuolustaja Alexander Ytterell on saanut tylyjä uutisia aivan joulun alla. Miehen kausi on nimittäin paketissa.

Ytterell loukkaantui marraskuun puolivälin tienoilla. Tuolloin hänellä todettiin polvivamma, jonka ei alun perin arvioitu tarvitsevan leikkausta. Tilanne eteni lopulta siihen pisteeseen, että leikkausta tarvittiin, joten se suoritettiin keskiviikkona onnistuneesti. Nyt Ytterell seuraa sivusta loppukauden.

31-vuotias Ytterell pelasi avauskauttaan Djurgårdenin joukkueessa. Hän oli aloittanut kautensa tehokkaasti viimeistelemällä 17 otteluun tehopisteet 3+7=10.

Ytterell on tuttu myöskin Liigasta. Hän pelasi Tapparassa kauden 2019-2020 ja aloitti seuraavan kauden KooKoossa, mutta siirtyi kesken kauden kotimaahansa. Liigassa Ytterell kirjautti tililleen kaikkiaan 80 ottelua tehopistein 8+10=18.

Djurgården Hockey

@DIFHockeyse
Alexander Ytterell har genomgått en operation och kommer att bli borta för resterande del av säsongen. Försvararen skadade sig mot MoDo i november, och under rehabiliteringen har det visat sig att en operation blivit nödvändig.

DIFHockey.se

#DIFHockey #AlltidOavsett