Colorado Avalanchen ja New York Islandersin välisessä ottelussa nähtiin erikoinen tilanne.

Ottelun ensimmäisessä erässä Islandersin Mathew Barzal sai jäähyn Cale Makarin kampittamisesta. Barzal oli jo menossa rangaistusaitioon, kun jäähy kumottiin. Makar oli käynyt sanomassa tuomarille, että hän oli kaatunut itse.

Ottelun jälkeen Makar ei ollut tyytyväinen tekoonsa.

– Tuomari, joka vihelsi tilanteen, ei ollut keskialueella. Hänellä ei ollut hyvää kulmaa tilanteeseen. Luulen, että tuntisin vähemmän syyllisyyttä, jos en olisi sanonut mitään kuin että olisin sanonut. Pyydän anteeksi joukkuekavereiltani. En aio tehdä näin enää toiste, Makar kommentoi.

Ylivoima olisi tullut Coloradolle tarpeen. Ottelu oli erittäin tasainen, mutta Colorado onnistui lopulta nappaamaan voiton rankkareilla maalein 1-0.

Voit katsoa erikoisen tilanteen alta.

Spittin' Chiclets

@spittinchiclets
Cale Makar with the ultimate Canadian move calling off a penalty