Colorado Avalanche ja Columbus Blue Jackets tarjoilevat tällä viikolla kahdesti mannaa suomalaiselle kiekkoyleisölle Tampereella NHL:n runkosarjamatsin merkeissä.

Peliyhtiö NordicBet on avannut kaksi mielenkiintoista vetokohdetta. Mikäli joukkueidensa suurimmista suomalaistähdistä jompikumpi, Mikko Rantanen tai Patrik Laine, tekisi molemmissa Tampereella pelattavissa otteluissa avausmaalin, veikkaaja saisi panoksensa takaisin peräti 101-kertaisesti.

Urheiluvedonlyöjät saattavat muistaa vastaavanlaisen kohteen muutaman vuoden takaa.

– Neljä vuotta sitten Winnipeg ja Florida pelasivat Helsingissä. Tuolloin tarjosimme erikoiskohteen kertoimella 105.00. Sen toteutumiseen vaadittiin kolme osumaa: Laine tekee enemmän pisteitä otteluissa kuin Aleksander Barkov (kyllä, hattutemppu Barkovin yhtä pistettä vastaan), Laine laukoo kohti maalia ainakin kuudesti (seitsemän toteutui) ja että hänen mailansa katkeaa (katkesi kolmannessa erässä), Mattias Wennerkvist muistelee Betsson Groupin tiedotteessa.

– Se oli fantastinen ilta paikalla olleelle yleisölle, kun hattuja lenteli jäälle kolmen maalin kunniaksi. Meille muisto on vähemmän fantastinen, tappiota tuli ja isosti, Wennerkvist naurahtaa.

Coloradon ja Columbuksen otatukseen on tarjolla runsaasti muitakin tavallisesta NHL-pelistä poikkeavia vetoja. Vetoa voi lyödä esimerkiksi siitä kumpi – Rantanen vai Laine – tekee otteluissa enemmän pisteitä tai kummalla on enemmän laukauksia tai kumpi saa enemmän peliaikaa. Tai palkitaanko jompikumpi tähtipelaajana.