Taas yksi Liigan ensi kauden päävalmentajan paikka on jaettu. Lukon päävalmentaja Marko Virtanen jatkaa Raumalla myös ensi kaudella.

– Totta kai halusin jatkaa. Me olemme vasta alussa tässä jutussamme. Viime kaudella sattui ja tapahtui paljon, tällä kaudella olemme pelanneet reilu 20 peliä ja tällainen on tulos. Yritetään mennä yhdessä eteenpäin kohti jotain isompaa. Molemmat osapuolet ovat olleet toistensa panokseen tyytyväisiä ja hyvältähän se tuntuu, kun luotetaan ja uskotaan. Tämä on se meidän tie, millä mennään eteenpäin, Virtanen kommentoi.

– Yhteinen sitoutuminen, se on se suurin juttu tässä. Peli on peliä ja sen aika näyttää, mikä tulee olemaan lopputulos. Suunta on kuitenkin oikea: se mitä haettiin jo viime kauden aikana ja kuinka silloin hyvän jakson aikana suoritettiin, niitä asioita olemme pystyneet nyt yhdessä jatkamaan.

Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt on tyytyväinen Virtaseen panokseen seuran eteen.

– Veltsu on jatkosopimuksensa omalla työllään ansainnut. Joukkue luottaa häneen ja hän joukkueeseen. Yhteinen sävel on selkeästi löytynyt, ehkä jopa pikkuisen paremmin kuin viime kaudella. Ne asiat, joita Virtanen haluaa, on hyvin ymmärretty joukkueessa. Sikäli olikin luonnollinen asia mielestäni tässä vaiheessa jatkaa Veltsun kanssa, Sahlstedt kommentoi.

– Vaikka Virtanen on mielestäni tosi kokenut kiekkomies ja valmentaja, on hän myös kovasti kehittynyt. Hän on ottanut valmentajana stepin eteenpäin viime kaudesta: on asioita, joita hän tekee vielä paremmin kuin viime vuonna. Yhteistyö Veltsun kanssa toimii joka sektorilla tosi hyvin, niin urheilupuolella kuin muihin sidosryhmiin liittyen. Hän on aina valmis jelppimään ja tulemaan eri juttuihin mukaan.