Liigassa sijalla 11 majaileva Jukurit on solminut loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Quinton Howdenin kanssa.

Howden, 30, on edustanut NHL:ssä Florida Panthersia ja Winnipeg Jetsiä, KHL:ssä Dinamo Minskia, Torpedo Nizhny Novgorodia ja HC Vitjazia sekä SHL:ssä Mälmöä. Viime kaudella Howden pelasi Saksan DEL-liigaa Kölner Haien riveissä. Hän on edustanut myös Kanadan maajoukkuetta ja oli voittamassa pronssia vuoden 2018 olympialaisissa. Hyökkääjän palkintokaapista löytyy myös U20-MM-kisojen hopea- (2011) ja pronssimitalit (2012).

– Quinton on hyvin liikkuva ja monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan niin laidassa kuin keskellä. Hän tuo koppiin myös kokemuksen tuomaa johtajuutta, jonka lisäksi hänen pelityylinsä sopii erinomaisesti meidän tapaan pelata, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kommentoi seuran tiedotteessa.

Howden on edustuskelpoinen näillä näkymin ensi viikon tiistain CHL-ottelussa. Kanadalaishyökkääjä on Florida Panthersin 1. kierroksen 25. varaus NHL:n kesän 2010 varaustilaisuudesta.