Maalivahti Noora Räty palaa takaisin Suomen kaukaloihin.

Naisten Liigassa pelaava HPK tiedottaa verkkosivuillaan, että se on solminut lokakuun 2022 kattavan tryout-sopimuksen Naisleijonista tutun maalivahdin kanssa.

– Usein puhutaan siitä, että HIFK:ssa asiat on hoidettu hyvin, mutta puheista unohtuu usein HPK, jossa myös naisten joukkue on osa liigaorganisaatiota. Tulen mielelläni takaisin Hämeenlinnaan jatkamaan projektia, joka jäi viime kaudella hieman kesken siirryttyäni ulkomaille tammikuussa. Tryoutin kautta mennään ja haluan ansaita paikkani, Räty kertoo tiedotteessa.

Kokenut maalivahti nähtiin myös viime kaudella HPK:ssa. Tuolloin hän esiintyi 14 ottelussa torjuntaprosentilla 95,4. Kesken kauden matka jatkui kuitenkin kiinalaisseura KRS Vanke Raysin vahvuuteen, jossa Räty pelasi 11 ottelua torjuntaprosentilla 96,4.