Liiga starttaa tiistaina viime kauden finalistien uusinnalla, kun Tappara ja TPS ottavat yhteen Tampereella. Peliyhtiö NordicBet on syksyn saapumisesta enemmän kuin innoissaan.

– Tätä on odotettu! Jääkiekko on NordicBetin kotikenttää, suorastaan kruununjalokivemme. Tarjoamme Liigasta eniten vedonlyöntikohteita, hyvästä syystä: Suomalaisessa jalkapallossa on koettu viime vuosina hienoja asioita, mutta Suomi on silti Euroopan ainoa maa, jossa jääkiekko on selkeä ykkönen, myös vedonlyönnissä, herkuttelee tiedotteessa Betsson Groupin Ruotsin VD Mattias Wennerkvist

Vaan kuka sitten on ykkönen itse pelissä? NordicBet nostaa ykkösmestarikandidaateiksi Kärpät ja Tapparan (kertoimet molemmilla 4.25). CHL:ssä syvällä kyntänyt Ilves on ainakin vielä suosikki numero kolme (7.50), perässään TPS ja HIFK (10.00) sekä Lukko (12.00). 

Pistepörssin voittajasuosikki on yllättävänkin suurella erolla Jori Lehterä, joka saapuu 12 vuoden ulkomaankierrokseltaan Tapparaan. Lehterän kerroin on 5.00, takanaan Eemeli Suomi (kerroin 10.00) sekä Joonas Kemppainen, Veli-Matti Savinainen, Lukas Jasek ja Teemu Turunen (kaikkien kerroin 15.00).

Lähde: Betsson Groupin tiedote