Suomen Jääkiekkoliitto kertoi tiedotteessaan, että ensi kevään MM-kotikisojen Suomen pelipäivien päiväliput maksavat vähintään 35 euroa lapsilta ja 57,50 euroa aikuisilta.

Tiedotteessa kerrottiin, että viime keväältä tuttu lippuarvonta on käynnistynyt äskettäin. Arvonnassa on panoksena päivälippujen osto-oikeus.

– Tämän vuoden kisoissa kiinnostus varsinkin Suomen otteluihin oli suurta. Lippuarvonnalla pyrimme tarjoamaan kaikille kiekkofaneille tasavertaisen mahdollisuuden saada lippuja kevään kisoihin, ensi vuoden MM-kisojen Suomen kisaorganisaation pääsihteeri Heikki Hietanen kertoi.

– Olemme laskeneet hintoja vuoden 2022 kisoista, lisäksi olemme luoneet lippuarvontakampanjan ajaksi oman edullisen hintakategorian. Edulliset kampanjakategorian liput ovat tarjolla ainoastaan nyt, joten kannattaa senkin takia osallistua arvontaan.

Vuoden 2023 MM-kisat pelataan Tampereella ja Latvian Riikassa 12.-28. toukokuuta. Voit tutustua lohkojakoihin ja Suomen otteluiden aikatauluihin täällä.