HPK:n vieraspelireissu Kärppien vieraaksi ei sujunut aivan odotusten mukaisesti.

HPK kärsi ensin ottelussa 1-4-tappion, mutta ei siinä vielä kaikki. Paluumatkalla joukkue pysähtyi tauolle Tupoksen ABC:lle, johon se myös unohti hyökkääjä Valtteri Savolaisen. 19-vuotias nuorukainen oli ollut vessassa, kun HPK:n bussi oli lähtenyt liikkeelle. Melko nopeasti Savolaisen puuttuminen oli kuitenkin huomattu ja bussi kääntyi takaisin hakemaan pelaajaa.

HPK kuittasi asian Twitterissä tyylikkäästi huumorilla. Hämeenlinnalaisseura oli tehnyt Savolaisen unohtamisesta elokuvajulisteen. Elokuvan nimeksi oli keksitty ”Gas Station Alone – lost in Tupos” eli ”Yksin huoltoasemalla – eksyksissä Tupoksella”.

– Tässä ei ollut missään nimessä kyse siitä, että joku olisi jäänyt bussista. Tupoksella oli kuvaukset käynnissä. Uudelleenfilmatisoidaan erästä elokuvaa, jossa perhe unohtaa juniorin matkasta, HPK vitsaili Twitterissä.

Tässä ei ollut missään nimessä kyse siitä, että joku olisi jäänyt bussista. Tupoksella oli kuvaukset käynnissä. Uudelleenfilmatisoidaan erästä elokuvaa, jossa perhe unohtaa juniorin matkasta. 🙂🙃

#HPK #Liiga #Hämpton

Janne Onnela (dasb00t.bsky.social)

@dasb00t
Hei @Pallokerho, pisteet jäi eilen Raksilaan, mutta kotimatkalla silminnäkijähavaintojen mukaan vielä yksi pelaajistakin unohtui Tupoksen ABC:lle. Pitikö bussin palata kaukaakin takaisin? #liiga #hpk #reissutarinat #hymiö