NHL:n kellarikerrokseen lukeutuvan Arizona Coyotesin tähtipuolustaja Jacob Chychrunin siirto toisaalle on enää ajan kysymys.

24-vuotias Chychrun myöntää Coyotesin seurajohdon olleen useaan otteeseen yhteydessä mieheen mahdollisen siirron tiimoilta.

– Seura otti jo viime kaudella pari kertaa yhteyttä, kerran ennen kauden alkua ja kerran alkukaudesta, tiedustellakseen suhtautumistani joukkueen tilanteeseen. Seurajohto kertoi suoraan, että mikäli uudelleenrakennus on liian vaikea pala purtavaksi minulle ja haluan siirron toisaalle, he yrittävät toteuttaa sen, Chychrun myöntää The Fourth Periodin haastattelussa.

Pelaaja myöntää käyneensä perheensä kanssa tunteikkaan keskustelun, jonka päätteeksi nämä tulivat siihen lopputulokseen, että on parempi siirtyä eteenpäin NHL:n kellarikerrokseen tukevasti juuttuneesta organisaatiosta.

Muista NHL-seuroista ainakin Los Angeles Kingsin, Anaheim Ducksin ja Ottawa Senatorsin tiedetään olevan 24-vuotiaan puolustajan kintereillä. Chychrunin 4,6 miljoonan dollarin vuosipalkalla varustettu sopimus kattaa vielä kolme kautta.