New Jersey Devilsin yritti kesällä hankkia isoja vahvistuksia. Lopulta yritykset menivät pieleen, ja Devils nappasi vapailta markkinoilta Erik Haulan ja Ondrej Palatin.

Devils oli alkukesästä tositarkoituksella Johnny Gaudreaun perässä. NHL-toimittaja Pierre LeBrun kertoo, että GM Tom Fitzgerald yritti houkutella Gaudreauta ja tämän vaimoa puhelimitse siirtoon. Gaudreau päätyi kuitenkin valitsemaan Columbus Blue Jacketsin, vaikka Devils tarjosi isompaa palkkaa.

Seuraavaksi Devils otti tähtäimeensä Matthew Tkachukin. Siirtokeskustelut eivät kuitenkaan edenneet pitkällle. Tkachuk sai toimittaa Calgarylle listan joukkueista, joihin hänet voitaisiin kaupata. Devils ei ollut tuolla listalla.

LeBrun uskoo, että Tkachuk hyväksyi Colorado Avalanchen, Tampa Bay Lightningin, Florida Panthersin, Carolina Hurricanesin, Vegas Golden Knightsin ja St. Louis Bluesin.