Pelicansissa fanien suosikiksi noussut hyökkääjä Taavi Vartiainen lopettaa peliuransa. 28-vuotias lahtelainen kertoo asiasta Pelicansin verkkosivuilla.

Pelicansin juniorimyllyssä oppinsa saanut Vartiainen pelasi Liigassa Pelicansin riveissä yhteensä 280 ottelua tehopistein 20+33. Viime kaudella Vartiainen pelasi Mestiksessä, Ruotsin HockeyEttanissa sekä Saksan kolmostasolla.

– Pelicansin omana kasvattina olen etuoikeutettu ja kiitollinen, että sain edustaa kotikaupunkini seuraa useiden vuosien ajan. Sydämeni on aina ollut, ja tulee aina olemaan turkoosi. Mahtavien pelikavereiden ja valmentajien kanssa olen saanut kokea niin onnistumisia kuin pettymyksiä, Vartiainen kertoi tiedotteessa.

– Yhteinen iso kiitos koko Pelicans-yhteisölle siitä tuesta, mitä olen saanut erityisesti mentaalisten ongelmieni alettua. En ole kokenut missään vaiheessa, että olisin jäänyt yksin, lahtelaishyökkääjä jatkoi.

Vartiainen kohosi Pelicans-fanien suosikiksi periksiantamattomalla asenteellaan ja kovaotteisella pelityylillään.

– Fanit ovat kohdelleet minua aina loistavasti. Olen kantanut kulttipelaajan viittaa ylpeydellä ja erottunut siten joukosta. Olen jättänyt kaukaloon kaiken, mitä rahkeista on löytynyt. Isku Areenan katsomossa näemme varmasti jatkossakin, Vartiainen viestitti faneille.