Isoja muutoksia kokoonpanoonsa kesällä tehneen Calgary Flamesin sekä tähtihankinta MacKenzie Weegarin jatkosopimusneuvottelut ovat maalisuoralla, kertoo sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman.

Friedman paljastaa 32 Thoughts -podcastissaan osapuolten neuvottelevan jatkosopimuksesta, joka olisi linjassa Hampus Lindholmin Boston Bruinsin kanssa allekirjoittaman mammuttidiilin kanssa.

– Lindholm siirtyi Anaheimista Bostoniin ja allekirjoitti kahdeksan vuoden sopimuksen 6,5 miljoonan dollarin vuosipalkalla. Tämä on linjassa sen kanssa, mistä Flames ja Weegar neuvottelevat, Friedman paljastaa.

Weegarille palkankorotus olisi huomattava. Tähtipuolustaja kuittaa vielä alkavasta kaudesta ”vain” 3,25 miljoonaa dollaria. 28-vuotias entinen 7. kierroksen varaus pelasi päättyneellä kaudella 80 runkosarjapeliä tehoin 8+36=44. Weegariin verrattu Lindholm, 28, urakoi viime kaudella 71 ottelua tehoin 5+22=27.