NHL-seura Winnipeg Jets uutisoi kotisivuillaan keskiviikkona nostavansa kahden seuran suomalaislegendan, Teemu Selänteen ja Teppo Nummisen, paidat kotiareenansa Canada Life Centren kattoon alkavalla kaudella.

Jetsin kunniagalleriaan nimitettävät suomalaisen jääkiekon legendat saavat paitansa hallin kattoon 17. marraskuuta pelattavassa ottelussa Anaheim Ducksia vastaan. Jets ei kuitenkaan jäädytä kaksikon numeroita, joten ne ovat jatkossakin myös nykyisten Jets-pelaajien käytettävissä.

Selänteen paita on jäädytetty aiemmin Ducksin toimesta. Nummisen paita puolestaan löytyy Winnipegistä Arizonaan muuttaneen Coyotesin hallin katosta.

Kaksikosta Numminen edusti Jetsiä ja myöhemmin Coyotesia vuodesta 1988 aina vuoteen 1996 saakka. Selänne pelasi seurassa vuosien 1992 ja 1996 välillä.

Jetsin kunniagalleriaan on nimitetty aiemmin Bobby Hull, Ulf Nilsson, Anders Hedberg, Dale Hawerchuk, Ab McDonald, Lars-Erik Sjoberg, Randy Carlyle sekä Thomas Steen.