Liigan harjoituskausi on jo startannut kovalla tohinalla. Useat seurat kuitenkin metsästävät edelleen vahvistuksia ensi kautta varten.

Vapailta markkinoilta löytyy useita nimiä, jotka ovat jo näyttäneet taitonsa Liigassa. Viime kauden ulkomaalaisvahvistuksista neljä pelaajaa on yhä ilman työpaikkaa ensi kaudeksi.

Puolustaja Sam Lofquist ei ollut viime kaudella parhaimmillaan KooKoossa. Hän pelasi vain 26 ottelua tehoin 4+5=9. Aiemmin tulisesta laukauksestaan tunnettu pakki on kuitenkin näyttänyt, että hän on pelottava ase ylivoimapeliin.

Sportin voimahyökkääjä Olavi Vauhkonen on parhaita vapailta markkinoilta löytyviä maalintekijöitä. Viime kauden 39 ottelussa hyökkääjäkolossi paukutti tehot 9+13=22. Hän on onnistunut rikkomaan 20 maalipyykin kerran urallaan, mutta lähellä hän on käynyt useampaankin kertaan.

HPK:ssa puolustanut Ryan Johnston olisi oiva vahvistus monen Liiga-joukkueen siniviivalle. 30-vuotias puolustaja nakutti viime kaudella 41 ottelussa tehot 4+16=20. Ennen Suomeen saapumista Johnston pelasi useita tehokkaita kausia Ruotsissa ja Saksassa.

JYPin ulkomaalaisvahvistus Adam Brodeckin viime kauden voi laskea onnistumiseksi. Joukkueella oli isoja vaikeuksia, mutta Brodecki onnistui silti viimeistelemään kelvolliset henkilökohtaiset tehot. 52 matsin saldo oli 15+13=28.