Toronto Maple Leafs on haavoittuvassa asemassa. Seuran rajoitettu vapaa agentti Rasmus Sandin on yhä ilman jatkosopimusta. Toronton palkkakatosta meinaa löytyä tilaa 22-vuotiaalle ruotsalaispuolustajalle.

Sandin onkin tällä hetkellä NHL:n potentiaalisin kohde offer sheetille. Vastaava tapaus nähtiin viime kesänä Jesperi Kotkaniemen kohdalla. Sandinille tosin ei tarvitsisi tarjota kummoistakaan palkkaa, jotta Toronto ei voisi tarjoukseen vastata.

Viime kaudella Sandin murtautui Toronton vakiomiehistöön, mutta hän ei ole vielä lunastanut täyttä kiekollista potentiaaliaan. Hän iski viime kaudella 51 NHL-ottelussa tehot 5+11=16.

Sandin on takonut kovia tehoja AHL:ssä ja nuorten maajoukkueissa. Jo kaudella 2018-19 hän sivalsi AHL:ssä 44 matsiin tehot 6+22=28. Noista ajoista Sandin on kehittynyt vielä lisää.