Calgary Flames allekirjoitti aiemmin viikolla jättimäisen, kahdeksan vuoden ja 84 miljoonan dollarin jatkosopimuksen tuoreen tähtihankintansa Jonathan Huberdeaun kanssa.

Seuraavaksi on vuorossa toisen Florida Panthersista hankitun tähden, puolustaja MacKenzie Weegarin jatkopahvi. TSN Calgaryn toimittaja Salim Nadim Valjin mukaan Flamesin ja Weegarin sopimus viimeistellään ensi viikon aikana.

– Lähteeni kertoo, että Weegarilla on vahva tahto tehdä jatkosopimus. Uskon, että molemmat osapuolet istuvat ensi viikolla neuvottelupöytään jatkosopimuksen saamiseksi Flames-puolustajalle, toimittaja kertoo.

28-vuotias Weegar hakee vuotta itseään vanhemman Huberdeaun tavoin 8-vuotista jättisopimusta. Flames-fanit pelkäävätkin jo, millaisen pahvin seura on valmis puolustajalleen antamaan. Miehen cap hit -lukema saattaa hyvinkin nousta kahdeksaan miljoonaan dollariin.

– Toinen massiivisen ylihintainen sopimus tulossa, eräs kommentoijista pelkää.

Jo Huberdeaun sopimus aiheutti harmaita hiuksia Flamesin kannattajissa. Huberdeau tienaa 10,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa 38-vuotiaaksi saakka.