Mikkelin Jukurit voitti keskiviikkona Helsingin Elisa Areenalla pelatun harjoitusottelun Helsingin IFK:ta vastaan loppulukemin 4-1. Ottelu oli molemmille joukkueille harjoituskauden ensimmäinen.

Jukurien uudet pelaajat, tshekkiveljekset Ondrej ja Michal Kovarcik, tulivat näyttävästi sisään Suomen kaukaloihin. Heistä vanhempi eli 27-vuotias Ondrej latoi tehopisteet 2+1, kun taas 25-vuotias Michal iski tehot 1+1. Veljekset saapuivat Liigaan Tshekin pääsarjasta, jossa he edustivat HC Ocelari Trinecin joukkuetta.

Lisäksi Jukureilta onnistui ottelussa maalinteossa Markus Oden, ja Niko Huuhtanen nappasi tililleen myös yhden syöttöpisteen. HIFK:n ainoan maalin iski Olli Palola ja sen syöttivät Teemu Tallberg sekä Iiro Pakarinen.

Jukurien maalilla Frans Tuohimaa kirjautti peräti 41 torjuntaa. HIFK:n Niilo Halonen pysäytti puolestaan 23 kiekkoa.

Näet Kovarcikin veljesten täysosumat alta.