HIFK on vahvistanut valmennusosastoaan kovalla ja kokeneella nimellä.

Helsinkiläisseura tiedotti maanantaina verkkosivuillaan, että se on päässyt sopimukseen fysiikkavalmentaja Hero Malin kanssa. Mali on työskennellyt aiemmin muun muassa Ässissä ja Jokereissa. Hän kuuluu myös Leijonien valmennusryhmään.

– Asiat etenivät pikavauhtia. HIFK:n entinen fysiikkavalmentaja Jussi-Pekka Kurtti antoi yhteystietoni Tobiakselle (Salmelainen) ja pääsimme samalle sivulle nopeasti. Viime viikon vietimme vielä evakossa Salmisaaressa ja tällä viikolla pääsemme asettumaan takaisin Nordikselle, Mali kertoo seuran tiedotteessa.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Hero Mali HIFK:n fysiikkavalmentajaksi!

Mali on työskennellyt aiemmin Ässissä ja Jokereissa. A-maajoukkueen mukana mies on ollut vuodesta 2018 alkaen.

Tervetuloa @HeroMali!

ps. päivitellään huomenna bio ja kuva.

📝 hifk.fi/liiga/2022/her…

#HIFK #Liiga