Suomalaishyökkääjä Joel Mustonen jatkaa pelejään Ruotsissa myöskin ensi kaudella, mutta hän vaihtaa pääsarja SHL:n maan kakkostasoon eli Allsvenskaniin. Mustonen on allekirjoittanut kaksivuotisen sopimuksen IF Björklövenin kanssa.

29-vuotias Mustonen kiekkoili menneellä kaudella SHL:ssä edustaen Örebro HK:ta. Hän kirjautti 42 runkosarjaotteluun tehot 5+4. Pudotuspeleissä hän jäi tehoitta kahdeksassa ottelussa.

Valtaosan urastaan Mustonen on pelannut nimenomaan Ruotsissa. Hän on voittanut urallaan yhden mestaruuden SHL:ssä sekä kaksi mestaruutta CHL:ssä Frölunda HC:n paidassa. Kaikkiaan mies on tahkonnut SHL:ssä 298 ottelua runkosarjassa (47+48=95) sekä 29 ottelua pudotuspeleissä (3+5).

Liigassa pelatessaan Mustonen on nähty Pelicansin riveissä. Hänen tilillään on 85 runkosarjaottelua (20+16=36) sekä seitsemän pudotuspeliä (1+1).