NHL-uransa loppuvuosina pahoista päihdeongelmistaan julkisuudessakin puhunut ex-supertähti Bobby Ryan on pidätetty Nashvillen lentokentällä.

Poliisiraporttien mukaan Anaheim Ducksia, Ottawa Senatorsia ja Detroit Red Wingsiä NHL-urallaan edustanut Ryan käyttäytyi sekavasti ja jätti ostokset maksamatta. Ex-hyökkääjä ei myöskään totellut poliisi käskyjä.

– 35-vuotias entinen NHL-tähti Bobby Ryan pidätettiin Nashvillessä maannataina. Lentokenttämyymälä ilmoitti Ryanin ottaneen mukaansa tavaroita, jotka hän jätti maksamatta. Lentokenttäpoliisi paikansi hänet turvakameroista. Ryan jätti varastamansa tavarat tiskille matkalla baariin, jossa hän istui tiskillä tilaamassa juotavaa, uutisoi ScoopNashville.com.

– Poliisin mukaan hän ei noudattanut käskytystä, oli erittäin päihtynyt, ei tiennyt missä oli tai mikä päivä nyt on, eikä kyennyt seisomaan omilla jaloillaan. Lentokenttäkauppa ei nostanut syytteitä, mutta Ryan pidätettiin päihtymyksensä vuoksi.

Ryan muistetaan urallaan paitsi huippukausistaan Anaheimissa, myös Ottawa-vuosiensa päihdekuntoutuksesta, josta mies palasi iskien ensimmäisessä ottelussa hattutempun. Ryan päätti uransa keväällä 2021.