Tshekin kiekkolegendoihin lukeutuva David Krejci saattaa viritellä paluuta NHL:ään vuoden tauon jälkeen.

NHL-toimittaja Kevin Weekesin mukaan viime kaudeksi kotimaansa pääsarjaan 15 NHL-kauden jälkeen siirtynyt tähtihyökkääjä on viettänyt tämän kesän Yhdysvalloissa. Weekesin mukaan edelleen huippukuntoinen 36-vuotias sentteri saatetaan hyvinkin nähdä Boston Bruinsin kakkossentterinä ensi kaudella.

– Pitäkää tätä silmällä. Krejci viettää osan kesästään Pohjois-Carolinassa. Ottaen huomioon Bruinsin loukkaantumiset sekä tulossa olevan uuden päävalmentajan, onko olemassa mahdollisuus sille, että hän tekee paluun Bruinsiin ensi kaudeksi? Weekes kyselee.

– Mietin seuraavaksi rauhassa, mitä aion tehdä. Aikaa on riittävästi ja mahdollisuuksia on useita – ja yksi niistä on paluu Olomouciin, Krejci itse kommentoi Tshekin pronssijuhliin päättyneen MM-turnauksen jälkeen.

Bruinsin pitkäaikainen luottohyökkääjä pelasi päättyneellä kaudella Extraligassa 51 ottelua tehoin 20+26=46.