Liigastakin tuttu kanadalais-yhdysvaltalainen hyökkääjä Daniel Audette ei pelaa KHL:ssä ensi kaudella. Hän on hiljattain purkanut ensi kauden kattaneen sopimuksensa Vitjazin kanssa.

26-vuotias Audette pelasi viime kaudella juurikin Vitjazin joukkueessa. Hän tehtaili 45 KHL-otteluun tehopisteet 17+22=39. Kun KHL:n runkosarja päättyi, mies siirtyi loppukaudeksi Ruotsin SHL:ään Örebro HK:n joukkueeseen, jossa hän ehti pelaamaan 11 runkosarjaottelua pistein 2+4 sekä seitsemän pudotuspeliä tehoin 0+3.

Audette oli tekemässä paluun Vitjaziin ensi kaudeksi. Hän teki keväällä seuran kanssa sopimuksen, mutta tuo sopimus on nyt purettu.

Sveitsiläinen Blick-lehti kertookin, että Audette olisi sen sijaan siirtymässä tulevaksi kaudeksi Sveitsin pääsarjaan. Lehden tietojen mukaan Audette on lähellä sopimusta Lausanne HC:n kanssa.

Audette kuului kaudella 2020-21 Lukon Suomen mestaruuden voittaneeseen joukkueeseen. Hän tehtaili tuolloin 60 runkosarjaotteluun tehopisteet 13+37=50 sekä 11 pudotuspeliin tehot 0+4.