Vaasasta kiekkotähdeksi ponnistanut Toni Kähkönen kertoi Instagram-tilillään, että hän lopettaa pelaajauransa 35 vuoden iässä. Laitahyökkääjä voitti urallaan Suomen mestaruuden Kärpissä keväällä 2014.

Kähkönen pelasi ammatikseen 15 vuotta, ja matka kuulemma on opettanut paljon.

– Olen tutustunut mahtaviin ihmisiin ja päässyt kokemaan heidän kanssaan niin ylä- kuin alamäkiäkin. On ollut mahtavaa pelata eri maissa ja seuroissa.

– On todella paljon ihmisiä jotka ovat auttaneet minua urani varrella. Kiitos vanhemmat, jotka antoivat mahdollisuuden harrastukselle. Kiitos ystävät, pelikaverit, valmentajat, huoltajat, hierojat, fysiot, lääkärit, seurahenkilöt ja kannattajat, Kähkönen kiitteli lähettäen erityiskiitoksen Daniela-vaimolle.

Kähkösen uran viimeiset kaudet menivät kaikki eri joukkueissa. Hän kipparoi menneellä sesongilla Mestiksen Kiekko-Espoota, sitä ennen Kähkönen kävi unkarilaisessa ICEHL-joukkue Fehervar A19:ssä, liigauran viimeiseksi stopiksi jäi Kouvolan KooKoo.

– Kiitos Kiekko-Espoo, että sain mahdollisuuden pelata viimeisen kauden kotikaupungissani! Kiitos myös muille seuroille, joissa pelasin urani aikana.