Juuso Forsström julkaisi vuonna 2018 Twitterissä kolmen viidestä hänen edustamastaan Mestis-seurasta menneen konkurssiin. Tatu Virtanen nosti tämän julkaisun esille SaPKon konkurssiin hakeutumisen myötä, sillä savonlinnalaisseurasta tuli juuri lopettaneelle hyökkääjälle neljäs saman kohtalon kokenut Mestis-joukkue. 32-vuotiaana hokkarinsa naulaan ripustaneen sentterin koko uran saldo on vieläkin hurjempi.

Forsströmin 15-vuotiaasta junioriuran loppuun asti edustama Blues juniorit oli aikuisten puolella tapahtuneen konkurssin myötä niin ikään konkurssiuhan alla, kunnes siitä tuli osa Kiekko-Espoota vuonna 2019. Junioriuran jälkeen lohjalaisen LoKV:n kasvatti siirtyi Kiekko-Laserin riveihin, joka meni konkurssiin kesken hänen ensimmäisen kautensa oululaisjoukkueessa.

Sieltä matka jatkui saman kauden aikana 2011-12 tuoreeseen JYP-Akatemiaan, joka lopetti talousvaikeuksien ja sarjaputoamisen seurauksena toimintansa vuonna 2017. Forsströmin seuraava joukkue oli HCK, jossa hän vietti seuran ainoat kaudet Mestiksessä ennen vuoden 2014 konkurssia.

2014-17 ja 2018-22 kotina oli Savonlinna ja SaPKo, jonka tarina siis päättyi tähän vuoteen. 2017-18 Forsström edusti Espoo Unitedia, joka meni konkurssiin kyseisen kauden jälkeen oltuaan olemassa kokonaiset kaksi vuotta.