Vaasan Sport on kiinnittänyt kokeneen nimen hyökkäykseensä. Seura on solminut yksivuotisen sopimuksen Janne Keräsen kanssa.

Viime kaudella Keränen kiekkoili Slovakian pääsarjassa. 47 runkosarjaottelussa hän iski tehot 14+16=30.

– Keränen oli pelaaja, jonka halusimme jatkavan jo viime kaudella Sportissa, mutta hänen tiensä vei yhdeksi kaudeksi ulkomaille. Molemmille osapuolille jäi tosi hyvät fiilikset tuolta edelliseltä pätkältä ja nyt sopimukseen päästiin melko helposti. Janne on kokenut maaliahne hyökkääjä, joka sopii joukkueeseemme erinomaisesti. Hienoa saada hänet takaisin kotkapaitaan, kommentoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

34-vuotias Keränen on pelannut kunnioitettavan uran Liigassa. Vuosien varrella hän on esiintynyt 773 ottelussa. Parhaalla kaudellaan hän on iskenyt 42 tehopistettä.