New York Rangersissä loistavan loppukauden ja pudotuspelit pelannut Andrew Copp hakee jättimäistä palkankorotusta 3,64 miljoonan dollarin vuositienesteihinsä.

27-vuotias jenkkihyökkääjä saapui Rangersiin siirtotakarajalla Winnipeg Jetsistä ja oli sen jälkeen joukkueensa tärkeimpiä pelaajia. Mies iski 16 runkosarjapelissä 18 (8+10) pistettä ja jatkoi vahvoja otteita pudotuspeleissä iskemällä 20 ottelussa tehot 6+8=14.

NHL-sisäpiiritoimittaja Arthur Staple arvioi Coppin seuraavan sopimuksen olevan kuusivuotinen ja takaavan tähdeksi Manhattanilla nousseelle pelurille 5,5 miljoonan dollarin vuositulot. Mikäli Staplen arvio osuu oikeaan, kuittaa Kaapo Kakon seurakaveri seuraavasta pahvistaan massiiviset 33 miljoonaa taalaa.

Rangers saattaa hyvinkin joutua luopumaan Coppista, sillä joukkueella on edessä sopimusneuvottelut lisäksi mm. Kakon, Ryan Stromen, Frank Vatranon, Julien Gauthierin sekä Justin Braunin kanssa. Sopimuksettomista pelaajista ainakin kakkosvahti Aleksandar Georgijevin uskotaan vaihtavan seuraa kesällä.