Jokereiden maalivahtivalmentaja sai työpaikan ulkomailta – apuvalmentajilla yhä haku päällä

© Kuva: Ilari Isotalo

Jokereiden KHL:stä jättäytyminen ja kauden peruuntuminen asetti pelaajien lisäksi valmentajat tukalaan paikkaan. Lauri Marjamäelle työllistyminen ei tuottanut ongelmia, sillä Kärpät palkkasi paluumuuttajan välittömästi, ja nyt maalivahtivalmentaja Markus Kettererkin on löytänyt työpaikan ensi kaudeksi.

Maalivahtina itsekin komean uran pelannut Ketterer vaikuttaa ensi kaudella Saksan DEL:n Schwenninger Wild Wingsissä. Kausi 2022-23 tulee olemaan 54-vuotiaan helsinkiläisen 11-vuotisen valmennusuran ensimmäinen muualla kuin Jokereissa.

Apuvalmentajat Pekka Kangasalusta ja Tony Virta valmensivat päättyneen kauden loppuun HC Slovan Bratislavassa, mutta ensi kaudeksi ei kummallakaan ole vielä työpaikkaa.