NHL:n pudotuspeleissä pelattiin Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä St. Louis Bluesin sekä Colorado Avalanchen välinen kolmas osaottelu. Avalanche voitti pelin lukemin 5-2 ja siirtyi ottelusarjassa johtoon voitoin 2-1.

Vain seitsemän minuutin pelin jälkeen ottelu sai dramaattisen vivahteen. Avalanchen hyökkääjä Nazem Kadri tavoitteli irtokiekkoa hyökkäysalueella ja ajautui sen seurauksena Blues-vahti Jordan Binningtonin päälle. Tilanteen seurauksena Binnington loukkasi itseään ja joutui jättämään ottelun kesken. Ville Husso tuli hänen tilalleen tolppien väliin loppupelin ajaksi. Näet tilanteesta videon alta tai tästä.

Sportsnet

@Sportsnet
Ville Husso is now in between the pipes for the @StLouisBlues after Jordan Binnington left with an injury on the play below. ⤵️

#StanleyCup | #stlblues

Ottelun jälkeen Kadri oli antamassa TV-haastattelua. The Athleticin toimittaja Peter Baugh vahvisti Twitterissä, että kesken haastattelun Binnington oli yrittänyt heittää Kadria vesipullolla. Toimittaja Tarik El-Bashir jakoi Twitter-tilillään kuvan kyseisestä pullosta todisteena.

Peter Baugh

@Peter_Baugh
I've talked to two people who confirmed it was indeed Jordan Binnington who threw the water bottle at Nazem Kadri.

Peter Baugh

@Peter_Baugh
Nazem Kadri said he believes Jordan Binnington was the player who threw the water bottle had him in the TNT postgame interview.

Tarik El-Bashir

@Tarik_ElBashir
.@Liam_mchugh:

Bluesin päävalmentaja Graig Berube sanoi ottelun jälkeen, että Binningtonin kunto on tarkemmassa arvioinnissa. Hän sai tilanteessa alavartalovamman.