NHL-vahti telottiin pelistä pois – yritti kostaa tilanteen vesipulloa heittämällä

© Kuva: Getty Images

NHL:n pudotuspeleissä pelattiin Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä St. Louis Bluesin sekä Colorado Avalanchen välinen kolmas osaottelu. Avalanche voitti pelin lukemin 5-2 ja siirtyi ottelusarjassa johtoon voitoin 2-1.

Vain seitsemän minuutin pelin jälkeen ottelu sai dramaattisen vivahteen. Avalanchen hyökkääjä Nazem Kadri tavoitteli irtokiekkoa hyökkäysalueella ja ajautui sen seurauksena Blues-vahti Jordan Binningtonin päälle. Tilanteen seurauksena Binnington loukkasi itseään ja joutui jättämään ottelun kesken. Ville Husso tuli hänen tilalleen tolppien väliin loppupelin ajaksi. Näet tilanteesta videon alta tai tästä.

Ottelun jälkeen Kadri oli antamassa TV-haastattelua. The Athleticin toimittaja Peter Baugh vahvisti Twitterissä, että kesken haastattelun Binnington oli yrittänyt heittää Kadria vesipullolla. Toimittaja Tarik El-Bashir jakoi Twitter-tilillään kuvan kyseisestä pullosta todisteena.

Bluesin päävalmentaja Graig Berube sanoi ottelun jälkeen, että Binningtonin kunto on tarkemmassa arvioinnissa. Hän sai tilanteessa alavartalovamman.