NHL-tähdelle järkyttävä menetys – isän 12 vuotta kestänyt taistelu on ohi

© Kuva: Getty Images

Brock Boeserin isä on kuollut. 12 vuotta sitten todettu Parkinsonin tauti vei Duke Boeserin hengen 61 vuoden iässä. Vancouver Canucksin tähtihyökkääjä menetti isänsä vain 25-vuotiaana.

Parkinsonin tauti ei ollut ainoa terveydellinen haaste viime vuosien aikana. Duke sai vuosien aikana sydänkohtauksen ja vaikean dementian, minkä lisäksi hän kärsi auto-onnettomuudessa tulleesta aivovammasta.

Yksi koskettavimpia julkisuuteen tulleita isä-poika-hetkiä oli ehdottomasti tilanne, jossa Duker pääsi kuuluttamaan Canucksin pukukopissa Brockin ensimmäisen NHL-ottelun avauskentällisen. Poika pelasi Henrik ja Daniel Sedinin rinnalla. Jos alla oleva video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen tästä linkistä.