Leijonille hurja vahvistus: Mikael Granlundin tulo MM-kotikisoihin varmistui – toinen NHL-mies saa lähteä

© Kuva: Getty Images

Perjantaina käynnistyviin MM-kotikisoihin valmistautuva Leijonat sai keskiviikkona odotettuja uutisia rapakon takaa, kun Nashville Predatorsin tähtihyökkääjä Mikael Granlundin saapuminen Tampereelle varmistui.

– Kauden jälkeen tehtävät terveystarkastukset ovat takana ja Granlund on saanut Nashvillen organisaatiolta luvan tulla MM-kisoihin, mikä on hieno juttu. Mikke on itse asiasta innoissaan ja hänen pitäisi saapua paikalle perjantaina, Leijonien GM Jere Lehtinen kertoo liiton sivuilla.

30-vuotias Granlund pelasi päättyneellä kaudella 80 NHL:n runkosarjapeliä tehoin 11+53=64.

Granlundin tulo tietää hyökkääjä Miro Aaltoselle lähtöä joukkueesta. Myös Buffalo Sabresin NHL-puolustaja Henri Jokiharju jättää joukkueen koronaviruksen takia.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️