Huippu-uutinen! IL: Leijonat saa kovan vahvistuksen NHL:stä!

© Kuva: Getty Images

Leijonien MM-kisamiehistö vahvistuu neljännellä NHL-pelaajalla, kun Montreal Canadiensin laitahyökkääjä Joel Armia liittyy Leijonien vahvuuteen loppuviikolla.

28-vuotiaan, urallaan yli 400 NHL-peliä pelanneen isokokoisen Armian kulunut NHL-kausi oli vaikea. Hyökkääjä pelasi loukkaantumisten vuoksi vain 60 ottelua tehoin 6+8=14. Armian nelivuotinen, 3,4 miljoonan dollarin vuositulot takaava sopimus kattaa vielä kolme seuraavaa sesonkia.

Leijonien muut toistaiseksi vahvistuneen NHL-avut ovat hyökkääjä Juho Lammikko, puolustaja Henri Jokiharju sekä maalivahti Harri Säteri. Lopullinen joukkue kotikisoihin julkistetaan tulevana sunnuntaina tai maanantaina.

Armian MM-edustuksen varmistumisesta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.