Saksan kakkostasolla pelaava Bayreuth Tigers tiedottaa tehneensä kaksivuotisen sopimuksen kanadalaishyökkääjä Philippe Cornetin kanssa.

32-vuotias Cornet teki paluun viime kaudeksi Liigaan ja HPK:n paitaan kaksivuotisen sopimuksen myötä. Hänen sopimuksensa toinen vuosi päädyttiin kuitenkin purkamaan. Menneellä kaudella Cornet teki 46 runkosarjaotteluun ainoastaan pisteet 4+6. Kahdessa pudotuspeliottelussa hän jäi tehopisteittä.

Cornet on pelannut urallaan kaikkiaan neljä kautta Liigassa ja HPK:ssa. 171 runkosarjaotteluun hän on iskenyt tehot 39+38=77. Pudotuspeleissä hän on kirjauttanut 17 otteluun pisteet 0+2.

Saksan toiseksi korkein sarjataso on Cornetille tuttu sarja. Hän pelasi siellä myöskin kauden 2020-21, jolloin hän edusti EC Kassel Huskiesin joukkuetta. Mies pelasi tuolloin 28 ottelua runkosarjassa (23+14=37) sekä 11 ottelua pudotuspeleissä (5+7=12).