Kuluneella kaudella Liigan mitalipelien ulkopuolelle jäänyt HIFK on tehnyt kaksi pelaajasopimusta.

Helsinkiläisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että maalivahti Roope Taponen jatkaa joukkueessa 1+1-vuotisella sopimuksella. Uutena pelaajana mukaan liittyy puolustaja Einari Luhanka, jonka tuore sopimus on kaksivuotinen.

Luhanka edusti menneellä kaudella Mestiksessä Imatran Ketterää, joka voitti sarjan mestaruuden.

– Einari on entinen Kollien kapteeni, joka on määrätietoisesti rakentanut uraansa juniorivuosista kohti liigaympyröitä. Kahden edellisen kauden aikana hän pelasi nousujohteisesti Mestiksessä ja esiintyi joulukuussa jämäkästi meillä pelatessaan. On hienoa saada oma kasvatti takaisin kotiin ja auttaa häntä etenemään ammattilaisurallaan, kommentoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen seuran tiedotteessa.