HIFK julkisti kolme isoa pelaajasopimusta – maalitykki jatkaa Helsingissä: ”Todella tärkeä sopimus meille”

© Kuva: Ilari Isotalo

Päättyneellä Liiga-kaudella puolivälierissä TPS:ää vastaan jatkosta pudonnut Helsingin IFK on solminut jatkosopimukset kolmen tärkeän runkopelaajansa kanssa.

Seura tiedotti maanantaina, että puolustaja Joonas Lyytisen sekä hyökkääjä Olli Palola jatkavat seurassa vuoden mittaisilla sopimuksella. Hyökkääjä Sebastin Dyk puolestaan on solminut HIFK:n kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Sebastian Dykille, 29, alkava kausi on seurassa jo neljäs. Päättyneellä kaudella runkosarjassa otteluita kertyi 53 ja tehopisteitä 28 (14+14). Liigan kaksinkertainen maalikuningas Palola, 34, pelasi päättyneellä kaudella 37 ottelua ja iski niissä 26 (14+129 pistettä.

– Todella tärkeä jatkosopimus meille. Olli oli joukkueen paras maalintekijä ennen loukkaantumistaan. Kyseessä on esimerkillinen johtava pelaaja, joukkuepelaaja ja urheilija, urheilujohtaja Tobias Salmelainen iloitsee seuran tiedotteessa.

Lyytisen, 27, kausi oli vaikea. Loukkaantumisista kärsinyt puolustaja pelasi runkosarjassa loputa ainoastaan 19 ottelua.