Välirikko? San Josen supertähti raivosi Erik Karlssonille vaihtoaitiossa – katso tilanne

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin kausi on ollut vaikea. Edellisessä ottelussa Vancouver Canucksia vastaan joukkueen tähtipelaajien välit saavuttivat jo kiehumispisteen.

San Jose metsästi raivokkaasti tasoitusmaalia kolmannen erän viimeisillä sekunneilla. Jostain syystä Sharksin Erik Karlsson ei osallistunut peliin, vaan keskusteli tuomarin kanssa reilut kymmenen sekuntia laidan läheisyydessä, kun pelikello kävi.

Logan Couture ei ollut tyytyväinen pelikaverinsa käytökseen. Hän käveli Karlssonin luokse myöhemmin vaihtoaitiossa ja antoi palaa. Couture oli selvästi ärtynyt ja raivosi pitkään ruotsalaispuolustajalle.

Voit katsoa alta kaksikon välien selvittelyn sekä Karlssonin keskustelun tuomarin kanssa. Keskustelu käydään kauemman hyökkäyssiniviivan tuntumassa.