Keski-Euroopan monikansallinen IceHL-sarja on tämän kauden osalta finaalisarjaa vaille paketissa. Loppuotteluissa toisistaan mittaa ottavat runkosarjan ykkönen ja kolmonen, eli Red Bull Salzburg sekä Fehervar AV19.

Samalla se tarkoittaa sitä, että suomalaisvahdit pääsevät mittaamaan toistensa vireen finaalisarjassa. Salzburgin joukkueessa pelaa Atte Tolvanen ja Fehervarin riveissä puolestaan Rasmus Tirronen.

27-vuotias Tolvanen pelasi runkosarjassa 27 ottelua tilastoilla 92,4% ja 1,96. Pudotuspeleissä hänellä on tilillään neljä ottelua ja tilastot ovat todella kovat: 96,4% ja 0,94.

Tirronen pelasi runkosarjan 28 ottelua tilastoin 91,3% ja 2,40. Pudotuspeleissä 31-vuotias vahti on torjunut yhdeksän ottelua ja tilastot ovat 93,1% sekä 2,21.

Molemmat veskarit ovat tuttuja myöskin Liigasta. Tolvanen on pelannut Pelicansissa ja Ässissä 45 ottelua, kun taas Tirronen on nähty TPS:n ja Ässien maalilla yhteensä 94 ottelussa.

Salzburg on edennyt finaaleihin puhtaalla pelillä kaatamalla ensin Znojmon voitoin 4-0 ja sitten Vienna Capitalsin samoin luvuin. Fehervar nollasi ensin voitoin 4-0 HC Pustertalin ja sen jälkeen joukkue kukisti välierissä Villacher SV:n voitoin 4-1. Finaalisarja alkaa tiistaina.