Lennart Petrell latasi suorat sanat ex-valmentajastaan podcastissa: ”Ei oo ikinä hävettäny niin paljon”

© Kuva: Juha Tamminen

Lennart Petrell ja Aki Linnanahde kävivät läpi Liigan puolivälieräsarjoja isännöimässään Liigalize-podcastissa.

Ilveksen ja Kärppien sarjasta puhuttaessa HIFK:n pelaajalegenda Petrell otti esiin Kärppien jäähyilyn sarjan alussa. Samalla hän huomautti joukkueen päävalmentaja Lauri Marjamäen suhtautumisesta asiaan.

– Mennään siihen ekaan peliin, niin Kärpät sai seitsemän jäähyä, joista joka ikinen oli ihan päivänselviä jäähyjä. Neljä jäähyä toiseen peliin. Mä näin sen viimeisen, kun Marjamäki menee äkkiä katsomaan iPadilta, että millainen se jäähy oli. Että oliko se hyvä vai huono vihellys. Silloinhan on fokus jossain ihan muualla, Petrell latasi.

Petrell jatkoi aiheen parissa ottamalla esimerkin omalta pelaajauraltaan, jossa oli jonkin verran samoja piirteitä:

– Mua ei oo ikinä hävettäny penkillä niin paljon, kun Antti Törmänen oli HIFK:n valmentajana. Se jätkä valitti tuomareille joka ikisestä jutusta. Oma koutsi oli pitkistä kiekoista lähtien silleen, että ’ei toi ollut mikään pitkä’. Itseänikin hävetti. Olin itsekin silleen, että voisitko keskittyä tähän peliin, Petrell tylytti.

Voit kuunnella kokonaan kyseisen Liigalize-jakson täältä.