Ruotsalaislehti Aftonbladet kirjoitti, ettei suomalaispakki Jesse Virtanen jatka joukkueen leirissä enää ensi kaudella. 30-vuotiaalla pelaajalla olisi pahvia jäljellä vielä ensi kaudeksi, mutta nyt hän on katkaisemassa diilin.

Kyseessä on jonkinlainen pykälä, joka mahdollistaa sopimuksen purkamisen. Lähde ei osannut kertoa sitä, miksi raumalainen on halukas lähtemään – saatika minne.

Virtanen on pelannut Färjestadissa neljän kauden ajan kahdella eri aikakaudella. Näistä ensimmäinen käsitti sesongit 2017-19 ja toinen 2020-22. Virtanen on iskenyt Ruotsissa runkosarjaan parhaimmillaan jopa 41 pistettä (6+35).

Maajoukkuemies ei ole voittanut urallaan liigapronssin lisäksi muuta. Nyt siihen on oivat saumat, sillä SHL:n runkosarjan kutonen Färjestad johtaa välieräsarjaa runkosarjavoittaja Rögleä vastaan voitoin 2-1.

Ottelusarja jatkuu perjantaina. Virtanen luuti edellisessä matsissa joukkueensa ykkösparissa Adam Ginningin rinnalla.