KalPa tiedottaa verkkosivuillaan solmineensa kaksi uutta jatkosopimusta. Nuoret hyökkääjälupaukset Juuso Mäenpää sekä Konsta Kapanen jatkavat molemmat Kuopiossa seuraavat kaksi kautta. Mäenpään aiempaa sopimusta jatkettiin vuodella, kun taas Kapanen allekirjoitti kaksivuotisen jatkosopimuksen.

19-vuotias Mäenpää teki läpimurtonsa Liiga-tasolle menneellä kaudella. Hän pelasi 52 runkosarjaottelua tehopistein 5+16=21. Tätä edeltävällä kaudella hän oli saanut tililleen jo uransa 11 ensimmäistä Liiga-kamppailua KalPan paidassa. Mäenpää oli mukana myöskin vuodenvaihteessa kesken jääneissä alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.

18-vuotias Kapanen pelasi kuluneella kaudella uransa ensimmäiset kuusi Liiga-ottelua ja iski niihin pisteet 1+1. Muuten hänen kautensa sujui KalPan U20-joukkueessa, jossa 39 otteluun syntyivät tehopisteet 17+23=40.

– Molemmat pelaajat ovat osa meidän tulevaisuuttamme. He ovat erilaisilla vahvuuksilla varustettuja pelaajia, joiden ura on menossa vahvasti eteenpäin, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoi seuran tiedotteessa.

Juuso Mäenpää ja Konsta Kapanen jatkavat keltapaidoissa kevääseen 2024! 🙌

Juuso Mäenpään (19) aiempaa sopimusta jatkettiin vuodella ja Konsta Kapanen (18) on solminut KalPan kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. ✍️

📝: bit.ly/MäenpääKapanen

#KalPa #Liiga #Kuopio