Suomalaishyökkääjä Aleksi Rekonen on löytänyt itselleen uuden seuran ensi kaudeksi. Hän siirtyy Tshekin pääsarja Extraligaan HC Skoda Plzenin joukkueeseen.

28-vuotias Rekonen pelasi kaksi edellistä kautta Ruotsissa Allsvenskanissa, joka on maan toiseksi korkein sarjataso. Hän edusti BIK Karlskogaa ja mätti 89 otteluun yhteensä tehopisteet 23+51=74. Pudotuspeleissä hän viimeisteli 20 otteluun pisteet 6+4=10.

Rekonen on tuttu nimi myöskin Liiga-jäiltä. Hänen tilillään on 328 runkosarjaottelua (41+54=95) sekä 16 pudotuspeliottelua (2+1). Mies on edustanut Jokereita, HPK:ta, Sportia, Kärppiä, Pelicansia sekä viimeisimpänä Ässiä.

HC Škoda Plzeň

@HC_Plzen
2️⃣ | Druhá ofenzivní posila. HC Škoda Plzeň vítá do svého středu dalšího seveřana 🏒 ALEKSI REKONEN!
Tisková zpráva 👉 hcplzen.cz/article/15695