Ässät teki toisena päivänä putkeen jatkosopimuksen puolustajan kanssa. Eilen tiistaina Roni Sevänen sai vuoden jatkosopimuksen (lue lisää täältä). Tänään keskiviikkona seura puolestaan tiedotti verkkosivuillaan, että Nikolas Matinpalo jatkaa Porissa yksivuotisella sopimuksella.

23-vuotias Matinpalo pelasi menneellä kaudella Ässissä 50 ottelua, joissa syntyivät tehopisteet 4+4. Liiga-urallaan puolustaja on pelannut yhteensä 154 ottelua tehopistein 7+11=18. Ässien lisäksi hän on edustanut myös Ilvestä.

– Nikolas Matinpalo on hyvät raamit omaava puolustaja. Hän on kova urheilija, harjoittelija ja väkevä kamppailupelissä sekä hänellä on sopivalla tavalla aggressiivinen peliote puolustuspelissä. Nikolas taistelee aina tilanteet loppuun asti ja uhrautuu joukkueen eteen. Nikolaksella on oikeastaan takana ensimmäinen ehjä kausi ammattilaisena siten, että hän pystyi vakuuttamaan paikkansa pelaavassa kokoonpanossa. Odotamme, että hän pystyy edelleen nostamaan perustasoaan, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi seuran tiedotteessa.

Porin Ässät

@PorinAssat
"Hänellä on sopivalla tavalla aggressiivinen peliote puolustuspelissä."

Puolustaja Nikolas Matinpalo jatkaa Ässissä:
👉assat.com/fi-fi/article/…

#Ässät #Liiga