Porin Ässät tiedotti tiistaina verkkosivuillaan, että se on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Roni Seväsen kanssa.

27-vuotias jämäkkä puolustaja pelasi Ässissä juuri ensimmäisen kautensa. Varakapteeninakin toiminut Sevänen tahkosi runkosarjassa 58 ottelua ja iski niihin tehopisteet 5+10=15.

Sevänen on pelannut Liiga-urallaan kaikkiaan 308 runkosarjan ottelua tehopistein 15+49=64 ja 20 pudotuspeliottelua pistein 0+1. Ennen Ässiin siirtymistään Sevänen pelasi Lukon riveissä ja oli voittamassa joukkueen mukana Suomen mestaruutta keväällä 2021.

– Roni Seväsen jatkaminen Ässissä on tärkeä asia, koska hänen kohdallaan puhutaan kovan vaatimustason urheilullisuudesta ja kilpailullisuudesta. Hän pitää vaatimustasonsa yllä jokaisessa harjoituksessa ja pelissä. Roni on siinä mielessä arvotettu ja arvokas ammattilainen. Hänellä oli kysyntää myös muualla, mutta onneksi saimme pidettyä hänet Ässissä, seuran kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi tiedotteen mukaan.

– Roni on tärkeä kivijalka meidän joukkueessamme. Hän on voittanut urallaan ja tietää, millaisen työn matkalla voittavaksi joukkueeksi pitää tehdä. Roni on hyvä yleispuolustaja, jonka vahvuudet ovat toki puolustuspelissä, koska hän on kova kamppailija ja vaikea kaveri pelata vastaan, Kerttula jatkoi.

Porin Ässät

@PorinAssat
"Hänen kohdallaan puhutaan kovan vaatimustason urheilullisuudesta ja kilpailullisuudesta."

Roni Sevänen jatkaa Ässissä!

👉assat.com/fi-fi/article/…

#Ässät #Liiga