Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:n mestaruus on äärimmäisen tavoiteltu saavutus. Jotkut huippulupaukset siirtävät NHL-unelmaansa vuodella tai kahdellakin eteenpäin saadakseen mahdollisuuden voittaa Lamoriello Trophyn, jonka tuore suomalaisvoittaja on nyt Antti Tuomisto.

Tuomiston edustama Denverin yliopisto päihitti Minnesota Staten yliopiston finaalissa lukemin 5-1 viimeistellen kaksi viimeistä osumaa tyhjään maaliin. NCAA:n parhaan pelaajan Hobey Baker Award annettiin finaalin hävinneelle maalivahti Dryden McKaylle, joka on pelipaikkansa ensimmäinen kyseisen pystin voittanut sitten Ryan Millerin vuonna 2001.

Detroit Red Wingsin kakkoskierroksella vuonna 2019 varaama Tuomisto on pelannut tällä kaudella 35 ottelua tehopistein 1+8=9. Paikallisten raporttien mukaan aiemmin ongelmana ollut puolustuspään osaaminen on kuitenkin 195-senttisellä puolustajalla mennyt merkittävästi eteenpäin.