Patrik Laineen seurakaverina vuosikaudet Winnipeg Jetsissä pelannut hyökkääjä Andrew Copp on yksi NHL:n siirtotakarajan todennäköisimpiä kauppakohteita.

Kuluvalla kaudella 54 peliä tehoin 13+19=32 pelannut 27-vuotias jenkki antoi The Athleticille katkeransävyisen haastattelun nykytilanteestaan. Miehen toivomaa pitkää jatkosopimusta ei seuralta herunut, minkä vuoksi lähtö toisaalle ennen maanantai-illan siirtotakarajaa näyttää nyt varmalta.

– Viime kauden jälkeen olin jo hankkimassa taloa täältä. Olin valmistautunut allekirjoittamaan pitkän jatkosopimuksen, mutta lopulta en saanut siihen tilaisuutta. Tässä vaiheessa tiesin, että tilanne on tyyliin ”vielä yksi vuosi ja katsotaan mitä tapahtuu”, Copp paljastaa.

Copp pelaa parhaillaan seitsemättä kokonaista kauttaan Winnipegissä. Hyökkääjä on joukkueensa tämän kauden kuudenneksi tehokkain pistemies. Mies kuittaa tästä kaudesta 3,65 miljoonaa dollaria.