Keski-Euroopan monikansallisessa IceHL-sarjassa pelataan parhaillaan välierävaihetta, jossa vastakkain ovat Red Bull Salzburg ja Vienna Capitals sekä toisessa parissa Villacher SV ja Fehervar AV19. Salzburg ja Villacher johtavat parhaillaan sarjojaan otteluvoitoin 1-0.

Neljästä välieräjoukkueesta peräti kolme luottaa kevään ratkaisuhetkillä suomalaisvahtiin. Salzburgin maalilla nähdään Atte Tolvanen, Villacherissa Tomi Karhunen sekä Fehervarissa Rasmus Tirronen.

27-vuotias Tolvanen on pelannut pudotuspeleissä yhden ottelun tilastoilla 95,8% sekä 1,00. Runkosarjassa hän torjui 27 ottelussa torjuntaprosentilla 92,4% päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 1,96.

Karhusella on vyöllään kuusi ottelua pudotuspeleissä tilastoin 90,8% sekä 2,85. 32-vuotias vahti siirtyi Villacheriin vasta helmikuussa ja ehti runkosarjassa pelaamaan vain kolme ottelua (86,3%, 3,33).

31-vuotias Tirronen on torjunut viisi peliä pudotuspeleissä tilastoin 92,1% ja 2,39. Runkosarjassa hänelle kirjattiin 28 ottelun jälkeen torjuntaprosentiksi 91,3% ja päästettyjen maalien keskiarvoksi 2,40.

Välierien toiset osaottelut pelataan lauantaina.