Ilves on tehnyt kaksi uutta pelaajahankintaa loppukauden ajaksi.

Tamperelaisseura tiedottaa päässeensä sopimuksiin kanadalaishyökkääjä Colton Beckin, 31, ja tshekkiläispuolustaja Daniel Gazdan, 24, kanssa.

Beck edusti aiemmin tällä kaudella itävaltalaista Dornbirn Bulldogsia, jonka riveissä hän summasi 45 ottelussa 33 (13+20). Gazda pelasi puolestaan kotimaassaan PSG Berani Zlínin riveissä. Kovan laukauksen omaava puolustaja summasi 47 ottelussa 21 (11+10).

– Colton Beck pystyy pelaamaan kaikkia hyökkäyksen paikkoja, ja hänen kokemuksensa, asenteensa ja työmääränsä tulevat varmasti auttamaan meitä loppukauden aikana. Daniel Gazda tuo vaihtoehtoja puolustukseemme ja yhden mahdollisen lisäkortin katsottavaksi ylivoimapeliimme. Hänen laukauksensa on erinomainen, eikä hän pelkää käyttää sitä. Näiden vahvistusten myötä saamme joukkueeseemme tarvitsemaamme lisäsyvyyttä ja vaihtoehtoja, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela seuran tiedotteessa.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Hyökkääjä Colton Beck, 31, ja puolustaja Daniel Gazda, 24, liittyvät Ilveksen riveihin loppukauden kattavilla sopimuksilla! 🔥

📝 Tiedote: bit.ly/3K1vOiC

#Ilves #Liiga #Tampere