Pittsburgh Penguinsin Kasperi Kapanen on pelannut jo 11 peräkkäistä ottelua ilman tehomerkintöjä, minkä seurauksena miehen rooli Pens-hyökkäyksessä on jatkuvasti pienenemään päin.

The Hockey Writers nostaa nyt pöydälle mielenkiintoisen siirtoskenaarion ja ehdottaa Penguinsin suomalaishyökkääjän kauppaamista Vancouver Canucksiin. Vaihdossa toiseen suuntaan matkaisi Canucksin todennäköisesti viimeistään kesällä jättävä tähtihyökkääjä Brock Boeser.

– Kapasen jatko Penguinsissa on asia, jota seurajohdon on punnittava tarkkaan. Hän jatkaa luisumistaan alemmas ketjuhierarkiassa. Penguins ei ole missään vaiheessa löytänyt hänelle oikeanlaista roolia ja nyt seurajohdon kannattaisikin ottaa yhteyttä Vancouverin suuntaan tiedustellaakseen heidän kiinnostuksestaan.

– Tässä treidissä ei olisi kyse pelkästään muutaman kuukauden lainapelaajasta – Boeser olisi Penguinsille pitkäaikainen ratkaisu. Pelkästään Kapanen ei riittäisi tuomaan Boeseria Penguinsiin, vaan mukaan olisi todennäköisesti liitettävä pari muutakin palasta. Alex Nylanders, Samuel Poulin tai Valtteri Puustinen saattaisivat löytää itsensä osana kauppaa, sivusto pyörittelee.

– Myös Canucks saattaisi olla pelkkien varausvuorojen sijaan kiinnostuneempi valmiista NHL-pelaajista.

Boeser olisi samalla oiva korvaaja Bryan Rustille ja Evan Rodriguesille. Vähintään toisen kaksikosta uskotaan jättävän Pittsburghin kesän vapailla markkinoilla.