Suomea Pekingin olympiaturnauksessa edustava leijonajoukkue on julkaissut omat terveisensä torstaina uransa päättymisestä ilmoittaneelle maalivahti Tuukka Raskille.

Viestin otsikko kuului ”Kapteeni Valtteri Filppulan toiveesta välitämme tämän viestin”.

– Tuukka, uskomattoman hieno ura takana. Pelasit pitkään ja olit monta vuotta NHL:n parhaita maalivahteja. On ollut hienoa seurata uraasi ja tosi ikävä pelata sinua vastaan. Kaikkea hyvää eläkepäiville täältä meidän koko jengin puolesta, Leijonat viestitti.

Rask pelasi Leijonien riveissä 16 A-maaottelua ja oli mukana voittamassa Suomelle olympiapronssia vuonna 2014. Mies edusti Boston Bruinsia NHL:ssä yhteensä 15 kauden ajan. Rask on eniten voittoja ja pelattuja otteluita Bruinsin historiassa tililleen saanut maalivahti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Leijonat (@leijonatfi) jakama julkaisu